Лъжлива бременност едва не убива Диана Габровска!  Жената, срещу която

...
Лъжлива бременност едва не убива Диана Габровска!  Жената, срещу която
Коментари Харесай

Кандидат-кметицата с вулгарните снимки: Лъжлива бременност едва не ме уби!

Лъжлива бременност едвам не убива Диана Габровска!  Жената, против която бяха извадени голи фотоси преди локалните избори през есента на 2019 година и сринаха опита й да оглави кметското място в Момин проход, живее втори живот с помощта на гръцки медици. Състоянието на младата жена е извънредно рядко срещано в медицината и слага майката на две деца на прага сред живота и гибелта. Дни преди заминаването си за почивка на остров Тасос Габровска си прави тест за бременност, който се оказва позитивен.

След обзор,  докторката й споделя, че няма пулс на плода,  според нея има единствено околоплодно сакче, което би трябвало да се почисти оперативно или организма самичък да го изхвърли. Лекарката успокоила Габровска, че няма нищо съществено и може да замине на отмора. Два дни преди да тръгне за Гърция ужасяващи болки повалят Диана. Налага се да лази по стълбите до втория етаж на къщата, за  да разсъни брачна половинка си Тони. По неотложност  е закарана в болница, писа " България Днес ".

„ На предходния обзор ми споделиха, че сакчето е отляво, в левия яйчник, а  сега болката беше в дясно. Казах това няколко пъти, тъй като откакто казусът е от лявата страна ме боли от дясно. Получих следния отговор: „ Ами, контрахира матката. Нищо ужасно няма.  Може би се доизчиства “.  Назначават й антибиотици и болкоуспокояващи.  48 часа по-късно Габровска е на о. Тасос. Вечерта има страховити болки. Приемат я в поликлиниката, а на сутринта е преместена в болничното заведение в Кавала. Там и вършат животоспасяваща интервенция. По-късно лекарят споделя, че за 35 години стаж в никакъв случай не е имал сходен случай.

„ Мисля, че не трябва да упреквам лекарката, която ме прегледа, тъй като моето състояние е било доста необичайно и доста рядко протичащо се, както ми обясниха по-късно. Аз съм била с лъжлива бременност. В  левия яйчник е било въпросното сакче, а в това време в дясна тръба имало ембрион, който растял, развивал се е и я е раздрал “, повдига завесата на комплицираната преживелица дамата, която по-късно сграбчи купата Мис Плеймейт и бе  корица на Плейбой.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР